16 Top TSX-aandelen om te kopen in november 2020

Handen met trofee beker op hemelachtergrond

We vroegen onze dwaze schrijvers naar hun beste aandelenideeën voor november 2020 en daarna – hier zijn hun keuzes:

 

Nu de tweede golf van het coronavirus opwarmt, beveel ik een terugkeer naar veiligheid aan. Goud is de premium veilige haven voor beleggers in moeilijke tijden. Agnico-Eagle Mines Ltd. (TSX: AEM) (NYSE: AEM) is een van de goudaandelen met het laagste risico die momenteel in bezit zijn. Met mijnbouwactiviteiten in politiek stabiele regio’s vervult deze goudvoorraad in alle opzichten zijn rol van veilige haven.

 

De resultaten van Agnico-Eagle profiteren niet alleen van stijgende goudprijzen, maar ook van stijgende productie en cashflows. In 2020 en daarna kunnen we een stijgende productie en cashflow van Agnico verwachten. Koers apple aandeel op de loer.

 

 

Het dividendrendement van Agnico is op dit moment 1%. Het bedrijf geeft aan dat dit aanzienlijk zal toenemen. Het kortetermijnplan is om via dividendverhogingen contanten aan aandeelhouders terug te geven. Het is deze toewijding aan zijn dividend, de veilige havenkwaliteiten van het bedrijf en zijn financiële kracht die mij ertoe hebben aangezet Agnico-Eagle Mines-aandelen aan te bevelen als mijn beste aandelenselectie voor november.

 

Dwaze bijdrager Karen Thomas bezit aandelen van Agnico-Eagle Mines Ltd.

 

David Jagielski: Shaw Communications Inc.

Shaw Communications (TSX: SJR.B) (NYSE: SJR) is mijn topkeuze voor november. Het telecomaandeel stond het grootste deel van de maand oktober in het rood en zou nu een goed moment kunnen zijn om aandelen van het bedrijf te kopen op de dip. Koers shell aandeel kopen.

 

Het levert een solide dividendrendement van 5% per jaar op en met maandelijkse termijnen krijgt u een regelmatiger kasstroom dan met andere dividendaandelen die elk kwartaal betalen.

 

Een andere reden om optimistisch te zijn over Shaw is dat het bedrijf de laatste tijd zijn merk Shaw Mobile heeft opgepompt. Door zijn bestaande klanten de mogelijkheid te bieden om mobiele abonnementen zo goedkoop als $ 0 op te halen, zal dit een gemakkelijke manier zijn om aan zijn abonneebestand toe te voegen. Het bedrijf zou een aantal sterke kwartalen kunnen verwachten en het kopen van de aandelen van vandaag zou over een jaar aanzienlijk terugverdiend kunnen worden.

 

Fool-bijdrager David Jagielski heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Jed Lloren: Goodfood Market

Mijn topvoorraad voor deze maand is Goodfood Market (TSX: FOOD). Tijdens de sluiting van COVID-19 bleek Goodfood een van de best presterende bedrijven op de markt. De markt voor online boodschappen en maaltijdpakketten staat nog in de kinderschoenen en veel bedrijven strijden om marktaandeel. Goodfood zou in juli 2019 naar schatting 40% van de Canadese markt voor maaltijdpakketten hebben veroverd.

 

Goodfood Market is goed opgezet voor succes. Het bedrijf heeft zijn productie- en distributiemagazijnen strategisch geplaatst om 95% van de Canadese bevolking te bereiken. Terwijl de COVID-19-pandemie zich blijft ontwikkelen, kunnen we een nieuwe golf van abonnees zien die zich wenden tot diensten zoals die van Goodfood Market.

 

Fool-bijdrager Jed Lloren heeft geen positie in de genoemde bedrijven.

 

Sneha Nahata: Goodfood Market

Goodfood Market, aanbieder van online kruidenierswaren en verse maaltijden, is mijn beste keuze. Met de fundamentele verschuiving in de vraag naar e-commerce kruidenierswaren en maaltijdoplossingen, groeit de categorie online kruidenierswaren in een snel tempo, wat een meerjarige groeimogelijkheid biedt voor de bedrijven die in deze ruimte actief zijn.

 

Het bedrijf ervaart een sterke vraag, zoals blijkt uit de robuuste groei van zijn actieve klantenbestand. Het actieve klantenbestand van Goodfood Market bereikte 280.000, wat neerkomt op een stijging van 40% op jaarbasis. Bovendien laten de bestelfrequentie en de gemiddelde korfgrootte beide positieve trends zien.

 

Met zijn best-in-class last-mile leveringsmogelijkheden, uitgebreide voetafdruk en sterke merkaffiniteit, blijft Goodfood Market goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag en sterke rendementen te behalen.

 

Fool-bijdrager Sneha Nahata heeft geen positie in een van de genoemde aandelen

 

Stephanie Bedard-Chateauneuf: Aritzia

Aritzia (TSX: ATZ), een in Canada gevestigd designhuis en modewinkel van exclusieve merken, is mijn topvoorraad voor november. Het aandeel Aritzia is in waarde verdubbeld sinds het dieptepunt in maart.

 

Aritzia is een groot retailspel op de lange termijn. Het bedrijf heeft de pandemie goed aangepakt door zich te concentreren op de groei van zijn e-commerce-activiteiten en waar mogelijk de voorraad- en SG & A-kosten te verlagen.

 

De online verkopen zijn sterk gestegen in het tweede kwartaal van 2021, met 82,3% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

 

Aritzia past zich aan de behoeften en voorkeuren van moderne klanten aan. De moderetailer heeft zojuist een AI-tool gelanceerd die de maat en pasvorm optimaliseert op basis van meetgegevens en voorkeuren van klanten.

 

Fool-bijdrager Stephanie Bedard-Chateauneuf heeft geen posities in de genoemde aandelen.

 

Andrew Button: Northwest Healthcare Properties REIT

Northwest Healthcare Properties REIT (TSX: NWH.UN) is een solide keuze eind 2020.Het is een REIT in de gezondheidszorg die kantoorruimte in de gezondheidszorg verhuurt in Canada en Europa. Zoals de meeste REIT’s, is het een goede keuze voor het inkomen op een goede dag. Maar wat het speciaal maakt, is dat het recessiebestendig is en bestand is tegen de COVID-19-situatie. Als REIT in de gezondheidszorg worden zijn inkomsten gedekt door overheidsgeld. Dit maakt zijn NOI ongewoon stabiel. In het tweede kwartaal daalde de NOI slechts met 0,78% op jaarbasis. Voor de periode van zes maanden eindigend op 30 juni was het feitelijk ongeveer 2% gestegen. Dit zijn ongelooflijk stabiele inkomsten voor een REIT in 2020, wat betekent dat u in de nabije toekomst kunt rekenen op het dividendrendement van 7% van NWH.

 

Fool-bijdrager Andrew Button heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Amy Legate-Wolfe: Northwest Healthcare Properties REIT

Er zijn twee dingen die beleggers nodig hebben tijdens deze volgende golf van de pandemie: stabiliteit en contanten. Dat is wat u krijgt van een bedrijf als Northwest Healthcare Properties REIT. Het bedrijf biedt zijn aandeelhouders maar liefst 6,91% dividend als REIT. Waarom is het stabiel? Omdat het bedrijf zorgvastgoed bezit en beheert over de hele wereld. Van kantoorgebouwen tot ziekenhuizen, Northwest heeft een divers portfolio in vijf landen. Deze objecten hebben langlopende huurovereenkomsten die in sommige gevallen een decennium duren.

 

Ondertussen is de bezettingsgraad tijdens de pandemie gestegen, niet gedaald. Het bedrijf kijkt nu naar een bezettingsgraad van ongeveer 99% op het moment van schrijven. De omzet is mee gegroeid en het bedrijf sprong in het laatste kwartaal naar een stijging van 10,8% op jaarbasis. Wat de aandelen betreft, is er de afgelopen vijf jaar een stijging van 93%. Dat maakt deze aandelen de perfecte optie om te kopen en aan te houden terwijl u passief inkomen ontvangt.

 

Amy Legate-Wolfe bezit aandelen van Northwest Healthcare Properties REIT.

 

Nicholas Dobroruka: Bank of Nova Scotia

Mijn belangrijkste aandeel voor de maand november is de op twee na grootste bank van Canada, Bank of Nova Scotia (TSX: BNS) (NYSE: BNS).

 

Het is geen geheim dat de grote Canadese banken het dit jaar niet zo goed hebben gedaan. De Canadese markt is ongeveer 5% gedaald ten opzichte van het jaar, terwijl sommige Canadese banken een daling van 20% naderen sinds begin 2020. Als dwaze langetermijnbeleggers biedt dit echter een uitstekende koopmogelijkheid.

 

Tegen deze prijzen zou ik alle vijf de grote banken beschouwen als een aantrekkelijke langetermijninvestering. Wat mij opvalt bij Bank of Nova Scotia is de internationale exposure die de bank investeerders kan bieden. Van de grote Canadese banken was Bank of Nova Scotia een van de meest agressieve met haar uitbreidingsplannen buiten Noord-Amerika.

 

Voor beleggers die op zoek zijn naar geografische spreiding, is dit wellicht de juiste bank voor u.

 

Ten slotte bieden de Canadese banken enkele van de beste dividendrendementen op de huidige aandelenmarkt. De jaarlijkse dividenduitbetaling van de Bank of Nova Scotia van $ 3,60 per aandeel is goed genoeg voor een rendement van 6,4% tegen de huidige aandelenkoers, de hoogste van de Big Five-banken. Niet alleen dat, de bank heeft al meer dan 185 jaar een ongelooflijke reeks dividendbetalingen.

 

Fool-bijdrager Nicholas Dobroruka heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Demetris Afxentiou: Bank of Nova Scotia

Bank of Nova Scotia is een van de Big Banks van Canada en mijn topkeuze voor deze maand.

 

Naast een sterk Canadees bankensegment heeft Bank of Nova Scotia een indrukwekkende internationale portefeuille gericht op Latijns-Amerika. Meer specifiek heeft de aanwezigheid van de bank in de Pacific Alliance-landen ertoe geleid dat Bank of Nova Scotia een preferente kredietverstrekker is geworden binnen het handelsblok. Als gevolg hiervan boekte de bank voorafgaand aan de COVID-19-pandemie solide winsten in dat internationale segment.

 

Die inkomstenstroom is voorlopig opgedroogd, omdat de regio zwaar werd getroffen door de pandemie. Als gevolg hiervan is Bank of Nova achtergebleven bij haar concurrenten bij het herstellen van de crash die we eerder dit jaar zagen.

 

Het aandeel is year-to-date nog steeds met 25% gedaald, wat zich vertaalt in een unieke kans voor langetermijnbeleggers. Dit betekent ook dat het dividend van Bank of Nova Scotia is gestegen tot een ongelooflijke opbrengst van 6,52%. Met andere woorden, koop het nu en houd het vast voor de langetermijngroei die zal komen.

 

Fool-bijdrager Demetris Afxentiou bezit aandelen van Bank of Nova Scotia

 

Kay Ng: Barrick Gold Corp.

Onzekere en turbulente tijden maken van goud een essentiële investering.

 

Zelfs Warren Buffett koopt goud. Concreet kocht hij aandelen van Barrick Gold (TSX: ABX) (NYSE: GOLD) in het tweede kwartaal via Berkshire Hathaway. Aangezien Barrick slechts ongeveer 0,2% van de aandelenportefeuille van Berkshire uitmaakt, is de kans groot dat Buffett meer Barrick-aandelen zal kopen.

 

Barrick geniet van toonaangevende marges in de huidige hoge goudprijs. In de volgende 12 maanden produceerde het een vrije kasstroom van US $ 1.891 miljoen. Lagere kapitaaluitgaven en hogere goudprijzen zouden de komende 12 maanden moeten leiden tot een nog grotere vrije kasstroom.

 

De recente dip van meer dan 12% naar het niveau van $ 35 per aandeel is een goede plek om Barrick-aandelen te accumuleren. Momenteel is de gemiddelde analistenprijsstreefcijfer suggereert ongeveer 33% opwaarts potentieel voor 12 maanden.

 

Fool-bijdrager Kay Ng heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Vineet Kulkarni: Barrick Gold Corp.

Het aandeel Barrick Gold is tot dusver bijna 50% gestegen in 2020, met name beter dan vergelijkbare bedrijven.

 

De op een na grootste goudmijnwerker ter wereld zal zijn winst over het derde kwartaal op 5 november bekendmaken. Beleggers kunnen aanzienlijk hogere inkomsten van Barrick Gold verwachten dankzij de hogere productie en hogere gerealiseerde goudprijzen tijdens het derde kwartaal. Het rapporteerde een winstgroei van meer dan 100% in de eerste helft van 2020 in vergelijking met 2019.

 

Barrick Gold heeft de afgelopen jaren een groot deel van de schuld afgelost en zijn balans verder versterkt. Het beloont aandeelhouders agressief met dividenden. Een ander sterk kwartaal van Barrick Gold zou kunnen resulteren in een dividendverhoging.

 

Belangrijk is dat ABX-aandelen er duur uitzien na hun verticale run dit jaar. Ik denk echter dat een dergelijke superieure winstgroei en stijgende dividenden de premiewaarde rechtvaardigen. Misschien is dat de reden waarom Berkshire Hathaway, geleid door Warren Buffett, veel gokt op Barrick Gold.

 

Fool-bijdrager Vineet Kulkarni heeft geen posities in de genoemde aandelen.

 

Puja Tayal: RioCan REIT

Mijn beste TSX-aandelenselectie voor november is Canada’s op een na grootste retail-REIT RioCan (TSX: REI.UN). Het is een van de belangrijkste begunstigden van het economisch herstel. Toen winkels weer open gingen, verbeterde de huurcollectie. Terwijl sommige pandemische winkeliers hun winkels sloten waardoor de bezettingsgraad van RioCan enigszins afnam, verbeterde de bruto huurincasso bij andere retailers.

 

De tweede golf van de pandemie zal de bezettingsgraad verder beïnvloeden, maar het innen van huur van stabiele huurders zal het helpen om zijn jaarlijkse dividend per aandeel van $ 1,44 te behouden.

 

RioCan-aandelen worden verhandeld met een korting van 46%, waardoor het dividendrendement is opgeblazen tot meer dan 9,9%. Naarmate de economie zich herstelt, keert het aandeel terug naar het niveau van vóór de pandemie van $ 27, wat neerkomt op een stijging van 85%.

 

Fool-bijdrager Puja Tayal heeft geen positie in de genoemde bedrijven.

 

Rajiv Nanjapla: WELL Health Technologies

Als een van de toppresteerders van dit jaar, is WELL Health Technologies (TSX: WELL) bijna 390% teruggekeerd. Patiënten die bang waren om naar het ziekenhuis te gaan tijdens de pandemie, wendden zich tot telezorg, waarvan het bedrijf profiteerde. Het bedrijf had in het tweede kwartaal 124.800 bezoekers op zijn telezorgplatforms, een opeenvolgende groei van 730%. Ondertussen, gezien het gemak en de toegankelijkheid, denk ik dat de vraag naar telezorgdiensten zelfs in de post-pandemische wereld sterk zal blijven.

 

WELL Health Technologies werkt ook aan het verwerven van een aanzienlijk belang in Circle Medical, een telegezondheidsdienstverlener in de Verenigde Staten. De overname zou het bedrijf telezorgdiensten bieden in meer dan 35 staten, met dekking voor ongeveer 200 miljoen Amerikanen. Verder breidt het bedrijf zijn EMR-activiteiten (elektronische medische dossiers) uit, die nu meer dan 2.000 klinieken omvat. Gezien de hoge groeivooruitzichten, denk ik dat de rally in de aandelen van het bedrijf zal doorgaan.

 

Fool-bijdrager Rajiv Nanjapla heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Joey Frenette: Suncor Energy

Suncor Energy (TSX: SU) (NYSE: SU) is de afgelopen maanden gehavend te midden van de voortdurende tuimeling van de olie in de afgrond. Nu een Joe Biden presidentiële overwinning hier waarschijnlijk in de aandelenkoers is ingebakken, denk ik dat de naam vanuit deze diepten een minimaal neerwaarts risico heeft en een groot voordeel als Donald Trump volgende week met een “verrassende” overwinning wegloopt.

 

Ongeacht wie uiteindelijk de Amerikaanse verkiezingen wint, Suncor-aandelen zitten op een behoorlijk sterk ondersteuningsniveau rond de $ 15. De aandelen van de naam zien er ook ernstig ondergewaardeerd uit, waarbij de aandelenhandel maar liefst 30% korting heeft op de boekwaarde.

 

Er is ook een overvloedig dividend van 5,6% dat u kunt innen terwijl u wacht tot Mr. Market de in elkaar geslagen energieaandelen naar boven corrigeert.

 

Fool-bijdrager Joey Frenette heeft geen positie in genoemde aandelen.

 

Robin Brown: Fortis Inc.

Gezien de vele onzekere variabelen in de wereld van vandaag – COVID-19, de Amerikaanse verkiezingen, energieprijzen en zorgen over fiscale stimuleringsmaatregelen – is Fortis (TSX: FTS) (NYSE: FTS) een perfecte veiligheidsaankoop voor november. Fortis is een toonaangevende distributeur van gereguleerde stroom- en aardgasdiensten in Noord-Amerika.

 

Niet alleen zijn de cashflows erg stabiel en voorspelbaar, maar ook de voorraad (het heeft een lage Beta van slechts 0,06). Fortis heeft zijn dividend gedurende 47 opeenvolgende jaren uitgekeerd en verhoogd. Onlangs bevestigde het de verwachting om zijn toch al aantrekkelijke dividend van 3,8% met 6% per jaar te laten groeien tot 2025. Gezien de lage rente op lange termijn kan Fortis aantrekkelijke spreads op kasstroomrendement opbouwen op het vandaag uitgegeven kapitaal. Het is veilig, het is stabiel en het inkomen is geruststellend in deze onzekere omgeving.

 

Fool-bijdrager Robin Brown bezit aandelen van Fortis Inc.

 

Debra Ray: AirBoss of America

Mijn topvoorraad voor november is AirBoss of America (TSX: BOS). Bedrijven met topoverheidscontracten zijn doorgaans winstgevend. AirBoss of America past in deze beschrijving.Tijdens de COVID-19-pandemie scoorde het bedrijf zelfs lucratieve wereldwijde contracten met landen als de Verenigde Staten om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan het leger te leveren.

 

Verder heeft het bedrijf een sensor ontwikkeld om op soldatenuniformen te plaatsen. Deze sensor herkent ontploffingen en stuurt de informatie naar een satelliet. Wanneer de soldaat toekomstige medische behandeling krijgt, kunnen de artsen die informatie gebruiken om behandelplannen op maat te maken.

 

Dit is absoluut een aandeel dat u volgende maand niet mag negeren. Op het moment van schrijven is de aandelenkoers $ 17,80 met een dividendrendement van 1,57%.

 

Fool-bijdrager Debra Ray heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Daniel Da Costa: B2Gold Corp.

B2Gold Corp (TSX: BTO) (NYSE: BTG) is een uitstaand aandeel om in november een positie in te nemen. Goudaandelen blijven investeerders enkele van de beste kansen bieden tijdens de coronaviruspandemie.

 

In het tweede kwartaal stegen de verkopen van B2Gold jaar op jaar met 65%, wat leidde tot een stijging van 228% van het nettoresultaat. Bovendien betaalt het bedrijf een dividend van 2,5%, dat dit jaar al twee keer is verdubbeld.

 

In de VS zal dringend meer stimulans nodig zijn, wat voor een aanzienlijke rugwind voor goudproducenten zorgt. Dus met B2Gold-handel met ongeveer 20% korting op het hoogste punt in 52 weken, is er geen beter moment om een ​​positie in te nemen.

 

Fool-bijdrager Daniel Da Costa bezit aandelen van B2GOLD CORP.

 

Ambrose O’Callaghan: Rogers Communications

Mijn topvoorraad voor november 2020 is Rogers Communications (TSX: RCI.B) (NYSE: RCI). De aandelen van Rogers zijn in 2020 met 12% gedaald vanaf 29 oktober. In deze wankele markt ben ik geïnteresseerd in defensieve aandelen. Rogers is een betrouwbare telecombedrijf dat voor wat stabiliteit kan zorgen in een portefeuille om het jaar af te sluiten.

 

Het bedrijf overtrof de verwachtingen in de resultaten van het derde kwartaal van 2020. De gecorrigeerde winst bedroeg $ 1,08 per aandeel, wat de consensusverwachtingen ver overtrof. De omzet bij Rogers steeg kwartaal op kwartaal tot $ 3,67 miljard. De mediadivisie van Rogers kreeg een boost vanwege het late NHL-playoff-schema. Ondertussen nam de concurrentie op het gebied van draadloze communicatie tussen de beste telecombedrijven toe, aangezien de winkels in het derde kwartaal van 2020 weer open gingen.

 

De aandelen van Rogers hadden voor het laatst een gunstige koers-winstverhouding van 17. Het biedt een driemaandelijks dividend van $ 0,50 per aandeel. Dat vertegenwoordigt een opbrengst van 3,6%.

 

Fool-bijdrager Ambrose O’Callaghan heeft geen positie in genoemde aandelen.

 

Cindy Dye: TransAlta Renewables

TransAlta Renewables (TSX: RNW) bezit en exploiteert waterkrachtcentrales, windparken en aardgascentrales in Canada, de Verenigde Staten en Australië.

 

De eind oktober aangekondigde kwartaalresultaten van het bedrijf waren solide. De vergelijkbare EBITDA steeg met 12% tot $ 96 miljoen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De aangepaste middelen uit bedrijfsactiviteiten stegen met 10% tot $ 76 miljoen in vergelijking met 2019. Aangezien de meeste van haar faciliteiten zijn beveiligd met langetermijncontracten, zouden de inkomsten van TransAlta stabiel moeten blijven.

 

Als de peilingen naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen kloppen en Joe Biden wint, zal hernieuwbare energie voorop staan ​​op zijn agenda. Dit zou de groei van TransAlta de komende tien jaar alleen maar moeten versnellen.

 

Cindy Dye heeft geen positie in TransAlta Renewables.

 

Vishesh Raisinghani: TransAlta Renewables

TransAlta Renewables is mijn topkeuze voor november, omdat we ons allemaal schrap zetten voor de resultaten van de komende Amerikaanse verkiezingen. Een democratische sweep zou een game-wisselaar kunnen zijn voor deze voorraad schone energie. Progressief links wil meer beperkingen op fossiele brandstoffen invoeren en duurzame energieprojecten subsidiëren. Dat zou een enorme marktkans en gemakkelijkere financiering kunnen ontsluiten voor energiegiganten zoals TransAlta Renewables. Zelfs als Trump wordt herkozen, is het aandeel ondergewaardeerd genoeg om volgende maand te kopen. Het wordt verhandeld tegen slechts twee keer de boekwaarde per aandeel. Het sappige dividendrendement van 5,7% doet ook geen pijn!

 

Fool-bijdrager Vishesh Raisinghani heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Jitendra Parashar: Corus Entertainment

Corus Entertainment (TSX: CJR.B) is mijn beste keuze voor november. Het in Toronto gevestigde media- en inhoudsbedrijf maakte onlangs op 22 oktober zijn solide resultaten over het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2020 bekend. Het bedrijf overtrof niet alleen de consensusverwachtingen van analisten, maar de winstgevendheid verbeterde ook tijdens het kwartaal.

 

Het herstellen van de vraag naar advertenties, het stijgende aandeel van geavanceerde advertenties in de totale verkoop van tv-advertenties en de robuuste groei van de nieuwe digitale platforms zouden Corus Entertainment kunnen helpen om de winstgevendheid de komende kwartalen verder uit te breiden.

 

Het aandeel wordt momenteel verhandeld tegen $ 3,52 per aandeel met een forward PE-veelvoud van 5x – lager dan het branchegemiddelde van 6,2x. Afgezien van solide rendementsverwachtingen op korte termijn, maakt het indrukwekkende dividendrendement van 6,7% het aandeel van Corus Entertainment aantrekkelijker.

 

Fool-bijdrager Jitendra Parashar heeft geen positie in een van de genoemde aandelen.

 

Wacht … je kunt het je gewoon niet veroorloven dit te missen:

 

Motley Fool Canada maakt 5G-koopwaarschuwing

 

5G is een van de grootste nieuwkomers in technologie sinds de geboorte van internet. We konden veel nieuwe rijkdom zien-bhet creëren van kansen in 2020 die mogelijk alles wat voor hen kwam in de schaduw zou stellen.

 

5G heeft het potentieel om ons leven en de samenleving zoals wij die kennen radicaal te veranderen, maar als u een investeerder bent, zijn de implicaties nog groter – en mogelijk veel lucratiever.