Crypto Mining Encounters zijn 40 PCT gedaald; Spaanse autoriteiten gaan hard op Crypto-witwassen van $ 3,3 miljoen aan drugsgeld

Microsoft-beveiligingsrapport zegt dat Crypto Mining Encounters 40 PCT zijn gedaald

 

Microsoft meldde dat de ontmoetingen met digitale valutamining van 2018 tot 2019 met 40 procent zijn gedaald, volgens een rapport. Het technologiebedrijf merkte in het rapport op dat slechts 50 eindpunten voor elke 100.000 een digitale valutaminer tegenkwamen.

 

Ethiopië was het land met het hoogste ontmoetingspercentage, gevolgd door Oezbekistan en Pakistan. Ierland was het land met het laagste ontmoetingspercentage, gevolgd door de Verenigde Staten en Japan. En Peru had de grootste jaarwisseling, gevolgd door Bolivia en Ecuador. Het bedrijf zei in het rapport: “Naarmate de waarde van cryptocurrency stijgt en daalt, stijgt ook het mijnbouwpercentage. ‘

 

Ander nieuws: de autoriteiten in Spanje hebben 33 personen in hechtenis genomen die naar verluidt illegale geneesmiddelen via het internet op de markt hadden gebracht en ten minste een deel van hun winst van $ 3,37 miljoen in crypto hebben witgewassen, meldde Coindesk.

 

De operatie is uitgevoerd tegen twee verschillende groepen criminelen. Het veroorzaakte de inbeslagname van 70.000 medische tabletten voor erectiestoornissen, evenals andere geneesmiddelen die niet van de overheid groen licht kregen. alle crypto zijn van belang.

 

De autoriteiten zeiden dat de “aankoop van virtuele valuta opvalt”, terwijl ze nota namen van de inspanningen van de verdachten om hun digitale voetafdruk kwijt te raken. Ze beweren dat een van de leveranciers van de groepen de geneesmiddelen door verschillende landen heeft laten verhuizen voordat ze naar een locatie in Murica werden gebracht.

 

Aan de andere kant heeft de centrale bank van Zimbabwe naar verluidt alle transacties van “mobiele geldagenten” stopgezet en de betalingsomvang via andere bedrijven beperkt, meldde Coindesk. De stap komt omdat de instellingen zich willen verdedigen tegen inspanningen om hyperinflatie in de natie te voorkomen. De Reserve Bank van Zimbabwe zal, in een verklaring per verkooppunt, “[p] consumenten afzetten op mobiele geldplatforms die zijn misbruikt door gewetenloze en niet-partijgebonden individuen en entiteiten om instabiliteit en inefficiëntie in de economie te creëren.” Degenen die geld hebben bij een mobiele provider, zullen hun geld moeten opnemen via een reis naar een lokale financiële instelling. cryptocurrency handelen is nodig.

 

 

Digitale transformatie is krachtig versneld, maar hoe vertaalt die behendigheid zich in de strijd tegen aanvallen uit het COVID-tijdperk en geavanceerde identiteitsbedreigingen? Omdat miljoenen alles online omarmen, valt het behoud van digitaal vertrouwen nu vooral op banken en FI’s. Vooruitgang in identiteitsgegevens en het gebruik van verschillende gewichten in de betalingsmix bieden nu nieuwe mogelijkheden om organisaties en hun klanten te wapenen tegen cyberbedreigingen. Van de nieuwste machine learning voor fraude en risico’s tot corporate treasury-teams die op nieuwe manieren werken met nieuwe datasets, leer van experts hoe digitale identiteit, samen met vorderingen zoals realtime betalingen, gecombineerd worden om vertrouwen te creëren en relaties te verrijken.