Hoe moet u een wandbrievenbus installeren?

In veel stedelijke woonwijken zijn brievenbussen voor wandmontage te vinden. Op deze locaties bezorgen postbezorgers de post meestal te voet in plaats van met een postwagen. Het gemak van wandbrievenbussen is dat ze meestal vlak naast de voordeur van de woning staan.

Het is niet nodig om naar het einde van de oprit te lopen naar een postbus wanneer u deze gemakkelijk aan uw huis kunt laten bevestigen. Iedereen kan zijn eigen wandbrievenbus installeren, want het is een snel en eenvoudig proces om te voltooien.

Kies de juiste maat

Koop de juiste maat wandbrievenbus die u bij uw woning wilt installeren (bekijk hiervoor eens het aanbod van Doika). Het is een goed idee om het te laten goedkeuren door het postkantoor om er zeker van te zijn dat u het juiste type gebruikt. U moet er ook zeker van zijn dat de postbezorgers de brievenbussen in uw woonplaats kunnen bezorgen.

Informeer ook waar u de brievenbus wel en niet mag plaatsen, en zoek uit wat de juiste hoogte is om uw brievenbus te bevestigen. Als u huurt, wilt u misschien ook de toestemming van uw huisbaas vragen voordat u een dergelijke brievenbus plaatst.

Zorg ervoor dat u de instructies voor uw brievenbus leest voordat u deze aan uw huis bevestigt. Elk merk en model van deze dozen verschilt enigszins. Er zijn echter algemene regels die u moet volgen bij het installeren van de brievenbus.

Begin met het opmeten van de ruimte waarin u de brievenbus wilt plaatsen. Dit kan u helpen hem te centreren en op de juiste hoogte te plaatsen.

Benodigde gereedschappen

Om brievenbussen voor wandmontage te installeren, zijn een meetlint, een waterpas, een potlood en een schroevendraaier meestal voldoende. Wanneer u hebt besloten waar u de brievenbus op wilt hangen, meet u het gebied vanaf de grond op. Markeer de beoogde plaats voor de doos met het potlood.

Markeer ook de plaatsen waar de schroeven moeten komen om de brievenbus te installeren. Controleer ze met de waterpas om er zeker van te zijn dat uw brievenbus goed hangt. Boor of schroef de schroeven in die nodig zijn om de brievenbus op te hangen, en hang de doos op de juiste manier op.

Conclusie

Zoals u ziet is het installeren van brievenbussen voor wandmontage een fluitje van een cent. Alles wat nodig is, is wat gereedschap en 10 minuten van uw tijd. Het is een goed idee om te spreken met het postkantoor en uw huisbaas als u uw woning huurt voordat u de doos installeert om er zeker van te zijn dat u hem kunt gebruiken.

Muurbrievenbussen zijn voordelig omdat u uw post kunt bereiken door gewoon uw voordeur te openen in plaats van naar het einde van de oprit te lopen. Een ander voordeel is dat het vrijmaakt tuin ruimte van waar u normaal gesproken zou plaatsen een post gemonteerde mailbox.