SCHOKKEN VERLEDEN Ghislaine Maxwells ‘echtgenoot’ Scott Borgerson pochte over het daten van ‘spraakmakende vrouw’, maar weigerde te zeggen wie ze was

GHISLAINE Maxwell’s geruchten echtgenoot Scott Borgerson schepte op tegen zijn ouders dat ze met een “spraakmakende vrouw” uitging, maar ze hadden geen idee van haar banden met Jeffrey Epstein, beweert een insider.

 

De in Boston gevestigde tech-ondernemer verliet naar verluidt zijn vrouw Rebecca, de moeder van zijn twee kinderen, in 2014 voor de beschuldigde sekshandelaar.

 

Scott Borgerson heeft hun relatie altijd ontkend door te zeggen dat ze gewoon vrienden zijn

Aanklagers beweerden deze week in de rechtbank dat Maxwell – momenteel in hechtenis – getrouwd is, maar ze hebben de identiteit van haar man niet gedeeld.

 

Er zijn aanwijzingen voor de 43-jarige miljonair, afkomstig uit Missouri.

 

Terwijl zijn familieleden de lippen op elkaar houden of Maxwell officieel deel uitmaakt van de familie, vertelde een insider aan The Sun dat hij haar met hen had gesproken. Datingsites is veel

 

Maar haar geheime huwelijk zou een complete verrassing zijn voor haar vermeende schoonvader.

 

De vader van Scott Borgerson, Chris, die vervreemd is van zijn zoon, zei dat de CEO van het technologiebedrijf een ‘zeer privé’ man is, volgens een rapport.

 

Ondanks dat Chris beweert dat hij ‘vervreemd’ is van zijn zoon, stond de bron erop dat de voormalige sheriff en zijn moeder Sara vanaf het begin op de hoogte waren van zijn relatie.

 

Maar het lijkt erop dat ze misschien gespaard zijn gebleven van de vermeende schokkende geschiedenis van Maxwell. Lexa is druk.

 

Maxwell heeft gepleit niet schuldig te zijn aan het lokken van jonge meisjes, zodat wijlen haar partner, wijlen Jeffrey Epstein, hen seksueel zou kunnen misbruiken.

 

https://www.youtube.com/embed/d6wG_sAdP0U

 

De voormalige vriendin van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, blijft tot de rechtszaak achter de tralies

De voormalige vriendin van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, blijft tot de rechtszaak achter de tralies

 

‘Toen hij zijn ouders over zijn relatie vertelde, wist ik niet wie ze was. Ik denk niet dat hij hen vertelde over haar achtergrond of waar ze van beschuldigd was.

 

‘Ik weet gewoon dat hij haar beschreef als een spraakmakende vrouw – ik dacht dat ze een model was of zoiets.

 

‘Hij zei dat ze verschillende talen sprak en erg onder de indruk van haar leek.

 

“Ik kom al een aantal jaren uit de familie van Borgerson, dus ik weet niet of ze getrouwd zijn.”

 

Gevraagd hoe de familie zou reageren als werd bevestigd dat hij in het geheim Maxwell had getrouwd, pauzeerde de insider aanvankelijk.

 

Vervolgens antwoordden ze: ‘Zijn ouders zijn zeer eerlijke mensen, dat zal ik zeggen. Ze zijn een goede familie en ik nam aan dat zijn vader nog steeds met hem sprak.

 

“Ik heb het verhaal niet echt gevolgd, afgezien van wat ik op tv heb gezien, maar niemand hoort graag dat kinderen [naar verluidt] worden misbruikt.

 

“Iemand moest me vertellen wie Epstein was, en toen ontdekte ik dat ze banden met hem had, het is gewoon te gek.”

 

‘NIEMAND SPREEKT’

Toen benaderd door The Sun, Scott’s vader, een gepensioneerde agent, zei: “Ik weet niets, ik ben nergens bij betrokken, niemand praat tegen mij.

 

‘Ik kan niets doen om jullie te helpen. Ik ga niet met een vreemde over mijn familiebedrijf praten.

 

‘Het is niet mijn probleem, ik heb genoeg problemen in mijn leven. Op de plaat of buiten de plaat heb ik geen idee wat er aan de hand is.’

 

De mogelijke echtgenoot van Ghislaine Maxwell, Scott Borgerson, wordt in augustus 2019 in Massachusetts gespot

De mogelijke echtgenoot van Ghislaine Maxwell, Scott Borgerson, wordt in augustus 2019 gespot in Massachusetts Credit: The Mega Agency

Terwijl hij worstelde om de naam van Ghislaine uit te spreken, zei hij: ‘Ik weet niet hoe je het zegt.

 

‘Ik heb gisteren net ontdekt dat ze een Franse burger is, dat wist ik niet, ik ken haar niet.

 

‘Ik ben 10/11 jaar geleden gescheiden; we praten niet en de kinderen werden gevangen genomen.’

 

Scott’s moeder, Sara, werd woedend toen haar werd gevraagd of Maxwell haar schoondochter was.

 

Ze schreeuwde: ‘Geen commentaar, geen commentaar, tot ziens’, terwijl Scotts zus Joelle en echtgenoot Tim ook weigerden details over hun onbevestigde relatie bekend te maken.

 

MYSTERIE MAN

Aanklagers hebben gezegd dat Maxwell weigerde de naam van haar echtgenoot aan de rechtbank te geven na haar arrestatie, meldde The Times.

 

Alison Moe, voor de vervolging, zei dat de 58-jarige Maxwell had geweigerd haar echtgenoot te identificeren bij de functionarissen die verantwoordelijk waren voor het verzamelen van gegevens over de financiën en de familiebanden van een beklaagde vóór een borgtocht.

 

‘De beklaagde maakt geen enkele melding van de financiële omstandigheden of de activa van haar echtgenoot, wiens identiteit ze niet heeft willen verstrekken aan de rechtbank’, zei Moe.

 

“Er is geen informatie over wie deze obligatie of hun activa medeondertekent, en geen enkele details.”

 

Twee Epstein-aanklagers smeekten de rechter om de British socialite vastgehouden

Twee aanklagers van Epstein smeekten de rechter om de Britse socialite vast te houden.

In haar gerechtelijke document waarin haar wordt gevraagd om borgtocht te worden verleend, wordt geen echtgenoot vermeld.

 

Er zijn echter aanwijzingen dat haar mysterieuze echtgenoot Scott Borgerson is, die eerder in verband is gebracht met Maxwell.

 

Mogelijk is ze in het geheim getrouwd om haar £ 10 miljoen fortuin te beschermen tegen inbeslagname en overgave aan slachtoffers, beweert een van haar voormalige vrienden.

 

De ex-vriend zei dat Maxwell al een tijdje een relatie had met Scott.

 

Ghislaine Maxwell verscheen via een videoverbinding tijdens haar verhoor in de federale rechtbank van Manhattan in New York

De voormalige vriend voegde eraan toe: ‘Niemand wist dat ze getrouwd was.

 

“Ik ken geen enkele andere man die ze daadwerkelijk heeft gezien.”

 

Een andere kennis van Maxwell, die haar twee jaar geleden voor het laatst zag, speculeerde dat ze misschien in het geheim getrouwd was ‘om het geld dat ze had te beschermen’.

 

Slachtoffers van Jeffrey Epstein kunnen nu schadevergoeding eisen van het landgoed van de paedo-financier ter waarde van $ 630 miljoen na een bom uitspraak door een rechter op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

 

De aanklacht tegen Maxwell zei dat ze nooit een baan had gehad, maar een aanzienlijk fortuin had.

 

Als ze wordt veroordeeld, bestaat de mogelijkheid dat ze te maken krijgt met het in beslag nemen van haar rijkdom om de slachtoffers schadevergoeding te betalen.

 

Dat is vooral het geval als blijkt dat ze door Epstein is betaald voor haar vermeende rol bij het verkrijgen van minderjarige meisjes voor hem.

 

Door getrouwd te zijn, zou het echter moeilijker worden om haar fortuin te grijpen, omdat het moeilijk zou zijn om te differentiëren wat van haar is en van haar man.

 

Maxwell werd beschuldigd van samenzwering om minderjarige meisjes te rekruteren die seksueel werden misbruikt door Jeffrey Epstein

Scott is verbonden met het huis van $ 1 miljoen in New Hampshire, waar Maxwell door de FBI werd verstrikt.

 

Maar hij heeft hun relatie altijd ontkend door te zeggen dat ze gewoon oude vrienden zijn.

 

De Britse socialite, die op 2 juli in New Hampshire werd gearresteerd, werd beschuldigd van samenzwering om minderjarige meisjes te rekruteren die seksueel werden misbruikt door Jeffrey Epstein. Ze heeft de beschuldigingen ontkend.

 

Maxwell woonde naar verluidt samen met Scott Borgerson, die 14 jaar jonger is dan zij, in een pand aan de oceaan in Manchester-by-the-Sea, in de buurt van Boston.

 

Hun buren waren zo “walgelijk” toen ze hoorden dat daar een beschuldigde sekshandelaar woonde dat ze haar probeerden te intimideren om te vertrekken, meldde de Daily Mail.

 

IK NEEM BEAP Prinses Beatrice MARRIES in het geheim koninklijke bruiloft voor Queen & Andrew

 

KING’S HEIR GONES: hetzelfde uiterlijk, dezelfde liefde voor muziek en net als opa Elvis, Ben is te vroeg weg

De situatie leidde tot een rechtszaak waarin Scott Borgerson vocht tegen de beslissing van de buurtbewoners om te voorkomen dat ze paden en een strand zouden gebruiken in de buurt van hun landgoed in Massachusetts, onderdeel van het landgoed van 40 hectare dat door andere eigenaren werd gedeeld.

 

‘Ze waren absoluut geschokt om te vernemen wie ze toestemming gaven om hun eigendom te beheren’, zei een bewoner.

 

‘Zodra ze hoorden dat ze bij Epstein betrokken was, besloten ze te proberen te beperken hoeveel ze hun land konden gebruiken.’

 

De Amerikaanse districtsrechter Alison J. Nathan zei dat zelfs de meest restrictieve vorm van vrijlating onvoldoende zou zijn om ervoor te zorgen dat Maxwell niet zou vluchten. De 58-jarige Maxwell is sinds haar arrestatie op 2 juli op borgtocht van haar landgoed in New Hampshire zonder borgtocht opgesloten

De 58-jarige Maxwell is sinds haar arrestatie op 2 juli op borgtocht van een miljoen dollar in het landgoed New Hampshire zonder borgtocht vastgehouden Krediet: Getty Images – Getty

 

Virginia Roberts beweert dat ‘stroperige, kwaadaardige’ Ghislaine Maxwell slechter is dan Epstein en aan zijn touwtjes trekt